Cand sa soliciti servicii de asistenta rutiera pe timpul iernii?

Iarna este acel anotimp in care toti ne dorim sa ajungem in cat mai multe locuri rapid si uneori pare ca o zi nu ne mai ajunge nici macar cand incercam sa folosim toate cele 24 de ore disponibile. Din acest motiv apare graba, insotita de oboseala si neatentie, ceea ce va determina evenimente nedorite in trafic si necesitatea de a apela la servicii de asistenta rutiera.

Asistenta rutiera pentru masinile iesite in afara carosabilului

Firmele de tractari ofera ajutor tuturor soferilor care au nevoie de serviciile lor. Pe timpul iernii, sunt foarte dese telefoanele in care este solicitata asistenta rutiera de catre persoane care au iesit in afara carosabilului din diverse motive. Cele mai comune sunt reprezentate de asfaltul umed sau alunecos si neadaptarea vitezei la conditiile climatice.

Tractari off road

Cele mai frumoase peisaje sunt cele de la munte iarna, deoarece poti vedea brazii acoperiti cu zapada si vaile albe, iar foarte multi posesori de SUV-uri si pasionati de off-road aleg drumuri pe care abia ai putea merge cu piciorul. De multe ori se intampla sa ramana inzapeziti, caz in care vor solicita serviciile de tractari. Este recomandata prudenta in acest sens, deoarece inzapezirea nu este cel mai bun lucru care se poate intampla. La munte stratul de zapada poate sa fie instabil iar riscul de rostogolire sau de cadere in gol este mult mai mare.

Masina poate sa nu mai porneasca

Un alt motiv foarte comun pentru care sunt solicitate serviciile de tractari este acela in care masina refuza sa mai functioneze sau sa mai porneasca din cauza temperaturilor scazute. Cel mai comun motiv este o baterie neincarcata corespunzator sau care s-a golit. Preventiv, ar trebui sa verifici starea bateriei inainte de sezonul rece, astfel incat sa te asiguri ca iti va oferi suficient curent indiferent de temperatura de afara.

Tractari auto non-stop | servicii de asistenta rutiera | WLC Rent a Car | Alotractari.ro

tractari auto non-stop

Serviciile de asistenta rutiera oferite de companiile specializate sunt cea mai buna solutie atunci cand esti intr-un impas pe drum. Este recomandat sa contactezi o firma care ofera astfel de servicii profesionale precum Alotractari.ro si sa nu soliciti ajutorul celorlalti participanti la trafic. Problemele de natura mecanica pot fi agravate iar in momentul in care o persoana neavizata si fara echipamentul necesar impinge masina sau o tracteaza, daunele produse pot sa fie cu mult mai mari decat erau initial, ceea ce va duce la costuri mai mari in final si la mai mult timp pierdut.

Mai multe informatii pe //ro.wikipedia.org/wiki/Asisten%C8%9B%C4%83_rutier%C4%83