Cand si de ce este recomandat sa solicitati serviciile AloTractari - AloTractari

Cand si de ce este recomandat sa solicitati serviciile AloTractari

Firma de tractari auto este ajutorul pe care poti conta atunci cand masina iti creeaza dificultati neprevazute. Este solutia ideala in momentele critice, cand autoturismul nu mai poate fi deplasat de pe carosabil din motive tehnice.

Riscurile ca orice vehicul sa intampine anumite probleme atunci cand te astepti mai putin sunt cunoscute de fiecare sofer, motiv pentru care este esential sa stii inca inainte de a te confrunta cu astfel de probleme la cine vei solicita ajutor atunci cand iti este necesar.

Indiferent ca autovehiculul  iti creeaza probleme in traficul din oras, ori in drum spre o destinatie de vacanta, specialistii AloTractari sunt pregatiti pentru a interveni, fie cu sfaturi, fie cu o reparatie pe loc sau cu transportul pana la un service partener sau unul indicat de tine.

Principalele situatii in care poti sa apelezi la compania de tractari auto

In situatia in care problemele autovehiculului sunt minore, echipa de profesionisti AloTractari poate interveni la fata locului. Astfel de probleme pot fi mecanice sau electrice si includ posibilitatea reparatiei pe loc. In caz contrar, atunci cand este vorba despre o interventie ca urmare a unor dificultati majore, precum problemele grave survenite ca urmare a unui accident, autoturismul va fi incarcat pe platforma si transportat la cel mai apropiat service sau la unul dintre service-urile partenere, a caror calitate este garantata.

Cele mai frecvente cazuri pentru care este solicitat ajutorul AloTractari, includ: pana la una dintre roti, bateria epuizata sau chiar si o usa blocata. In astfel de situatii, soferii de pe autospeciale vor interveni prompt, vor constata gratuit care este defectiunea si vor estima gravitatea acesteia, oferind ajutor in acest sens soferului.

Iarna, atunci cand anotimpul rece iti da batai de cap, masina poate ramane inzapezita, caz in care firma de tractari auto poate interveni. Chiar si in momentul in care ramai fara combustibil, problema va fi rezolvata de catre AloTractari.

Specialistii AloTractari sunt dispusi oricand sa ofere sfaturi, fara ca soferul sa mai fie nevoit sa transporte autovehiculul la un service unde, cel mai probabil, mecanicii vor face interventii minore doar contra cost.

Alte servicii oferite de AloTractari.ro

In situatia in care autovehiculul a fost transportat la un service auto si necesita o perioada indelungata de reparatii, compania de tractari iti poate oferi posibilitatea inchirierii unui alt vehicul, pentru un pret avantajos.

De asemenea, lista de service-uri auto partenere ale AloTractari este foarte mare, iar locatiile acestora acopera toata suprafata Bucurestiului. Compania nu ofera servicii doar in capitala, ci si in cele mai mari orase in tara, precum: Iasi, Brasov, Constanta, Cluj si Timisoara. Compania garanteaza calitatea serviciilor oferite  in cadrul celor  200 de service-uri auto partenere, disponibile 24/24.

Concluzionand, situatiile in care un sofer poate apela la firma de tractari auto sunt numeroase si toate cazurile sunt tratate in mod responsabil. Firma ofera servicii esentiale in situatii critice in trafic, fiind singurul sprijin sigur al soferilor atunci cand au loc evenimente neplacute.

Este important sa cunoasteti motivele pentru care puteti apela la AloTractari si sa nu ezitati sa o faceti atunci cand este nevoie!