WLC Tractari auto Bucuresti - AloTractari
 • wlc tractari auto bucuresti
 • wlc tractari bucuresti
 • tractari bucuresti wlc
 • tractari wlc
Timp de interventie:
Pret:
Satisfactie:
Servicii
Asigurare CMR Asistenta rutiera Curent baterie
Schimb roata transport Utilaje Vulcanizare roata
Program
Luni Non Stop
Marti Non Stop
Miercuri Non Stop
Joi Non Stop
Vineri Non Stop
Sambata Non Stop
Duminica Non Stop

WLC Tractari auto Bucuresti

    WLC Tractari Auto Bucuresti prezenta in piata de tractari auto Bucuresti din 2010. Cu 6 autospeciale prezente in Bucuresti, si cu posibilitate transport utilaje de pana la 5 tone, suntem mandri sa afirmam ca: “NOI TRACTAM ORICE”. Prioritatea noastra sunteti intotdeauna dvs. prin urmare va putem garanta ca vom interveni in cel mai scurt timp, profesionistii nostri efectuand tractarea masinii dumneavoastra in maxima siguranta. Avem dispecerat nonstop. Cele 6 autospeciale sunt gata sa intervina in toate cele 6 sectoare in aproximativ 18 minute, timp determinat de portalul alotractari.ro , acesta clasandu-ne in totul celor mai rapide firme de tractari auto din Bucuresti!

ALTI PARTENERI IN BUCURESTI


Comentarii

 • Recomand băieții de la WLC și recomand alotractari.ro . super servicii, intervenție rapidă, preț fix stabilit telefonic. Servicii de 5 stele;)

 • Am apetat la baietii de la wlc tractari, si am fost forte multumit. Recomand cu incredere servicile lor de tractari auto si asistenta rutiera

 • Duminica, cand nu au mers semafoarele la Eroilor, am fost lovit in usa spate dreapta de cineva care nu avea prioritate. Am sunat la cei de la WLC si au ajuns la mine in 7 min. Au tractat masina desi aveam o roata rupta. Multumesc frumos pentru ajutor.

 • Cei de la tractari auto m-au ajutat sa ajung la service. Mi s-a oprit masina in drum si nu mai pornea, cei de la tractari au ajuns in 10 minute si m-au dus la service. Recomand sa apelati la ei cand aveti probleme cu masina

 • Am ramas aseara cu masina in fata la Romano-Americana si a trebuit sa chem platforma. Au venit cei de la WLC si au dus masina la service. Au lucrat cu mare grija si au ajuns repede. Va multumesc si va recomand tuturor.

 • am cautat tractari auto ieftine si i-am gasit pe ei in alotractari.ro; au raspuns imediat la 0219936 desi era 11 si ceva noaptea. M-au tractat in Bucuresti din Militari (intrarea A1) pana in Dinicu Golescu; pretul a fost cel pe care il vazusem pe site. Multumesc WLC.

 • Am cautat tractari rapide Bucuresti pentru ca ramas pe A2 la km 31 cu o duba a firmei si trebuia sa ajung inapoi urgent. Au venit cei de la WLC si au rezolvat. Multumesc

 • Am contactat aceasta firma având o problema cu mașina, trebuind sa ajung din București în Târgu Jiu!! Foarte amabil operatorul! Foarte bun prețul! Iar șoferul de care am avut parte a fost foarte ok! ( Petre este numele șoferului! Foarte amabil și foarte atent! Mult succes în afacere!

 • Buna ziua,
  Dorim pe aceasta cale sa va facem cunoscuta activitatea noastra de Tractari auto si transport utilaje,rulote,autoutilitare, etc.
  Deținem un parc auto foarmat din 4 autospeciale din cate 2 sunt cu 5+1 locuri si cu o capacitate maxima de 4 tone. Totodata ne dorim sa colaboram cu dvs. Daca sunteți interesați de ajutorul nostru va stam la dispoziție non stop.
  Va mulțumim.
  Cristian Stoian
  0763683549

 • Buna ziua
  Multumesc firmei de tractari.
  In zi de sarbatoare cand nu aveam solutii , masina de interventie a sosit in 15 minute si a tractat masina pana la service-ul autorizat.
  Felicitari!

  cu stima,

 • Din pacate la mine a fost exact pe dos, la ora 17: 00 imi confirma ca ajunge in doua ore, iar acum la ora 18:30 imi spune ca ajunge peste inca 3 ore, sau mai bine sa o las pe maine dimineata!
  Intr-adevar, la promisiuni sunt prompti, dar cam atat!

 • Recomand cu incredere. Am avut nevoie de transport din Bucuresti la Rm Valcea . La 7:30 dimineata am sunat si la ora 8 era masina pe platforma cu destinatia Valcea. Pretul a fost foarte decent si cel mai mic din toate ofertele .


ADAUGA COMENTARIU