Serviciile de care poti beneficia cand apelezi la asistenta rutiera

In calitate de sofer, de-a lungul timpului te confrunti cu foarte multe tipuri de situatii pentru care este important sa gasesti solutia potrivita. Nu este exclus ca la un moment dat, la autoturismul personal sa apara defectiuni tehnice, pe care nu stii cum sa le rezolvi, iar acestea sunt situatiile in care cel mai bine este sa apelezi la serviciile de asistenta rutiera.

Principalele tipuri de servicii pe care ti le pot oferi specialistii in asistenta rutiera

Usa blocata

Una dintre usile masinii tale nu se mai deschide?

Tine cont de faptul ca accesibilitatea este esentiala cand vine vorba despre masina pe care o conduci: trebuie sa poti intra si iesi foarte repede de fiecare data, pentru a te deplasa in conditii optime si pentru a beneficia de siguranta necesara. Indiferent unde te afli atunci cand observi ca una sau mai multe usi au ramas blocate, cheama la fata locului specialisti in asistenta rutiera, care fie te vor ajuta pe loc, daca este posibil, fie te vor ajuta sa ajungi la cel mai apropiat service specializat!

Baterie epuizata

O alta situatie in care este bine sa ceri ajutor din partea unei firme de asistenta rutiera este aceea in care bateria este epuizata. Aceasta componenta joaca un rol esential in functionarea masinii tale, insa motorul nu va mai porni, daca energia este insuficienta. Daca alternatorul nu functioneaza in parametrii, bateria nu se va alimenta corespunzator.

Asistenta rutiera 24/7 | Alotractari.ro

asistenta rutiera 24/7

Pana

Este vorba despre o alta situatie in care nu mai poti circula asa cum ti-ai dori. Daca nu ai o roata de rezerva, ideal este sa soliciti sprijin specializat. Expertii in asistenta rutiera se vor misca extrem de repede,, pentru a-ti oferi sansa de a pleca la drum in continuare fara probleme.

Lipsa de combustibil

Din neatentie, atunci cand uiti sa alimentezi autoturismul cu motorina sau benzina, poti solicita asistenta rutiera de la AloTractari.ro, iar colegii nostril se vor deplasa la fata locului pentru a te ajuta sa rezolvi si aceasta situatie.

Mai multe informatii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Asisten%C8%9B%C4%83_rutier%C4%83