Orase din judetul Bucuresti
 • WLC Tractari auto Bucuresti in 18 min. De la 130 LEI 89 LEI

  Tractari auto oriunde in Bucuresti de la 89 lei. 6 Autospeciale care transporta orice!

 • AMD Service GRATUIT119 LEI

  Tracteaza-ti masina la unul dintre service-urile noastre partenere si ai tractarea GRATUITA!!

 • Transport international WLC de la 450 EURO De la 110 LEI

  Oferim servicii de transport international pentru orice tip de masina. Transport saptamanal catre si dinspre Germania, Franta, Belgia!

 • Tractari auto parcari subterane in 30 min. De la 130 LEI 89 LEI

  Oferim servicii de tractari auto din parcare subterana. Extragem masinile blocate in parcarile subterane cu auto specializat pentru orice ti

Servicii ireprosabile de tractari auto si asistenta rutiera in Bucuresti

 

Bucuresti este orasul cu o suprafata de 228 Km², cu o retea rutiera care insumeaza 475 kilometri. Partenerii nostri sunt asezati in punctele cheie din judet, astfel incat putem interveni in maxim 30 de minute oriunde v-ati afla.

Portalul Alotractari.ro ofera servicii de tractari auto si asistenta rutiera non stop in Bucuresti, la cele mai inalte standarde calitative. Prezenta partenerilor nostri in fiecare oras, permite interventia rapida in Bucuresti, si pozitionarea pe primul loc in serviciile de tractari auto din Romania.

Alotractari.ro presteaza servicii de tractari auto non stop cu platforma si asistenta rutiera non stop pe toata raza Bucurestiului, cu parteneri in orasele principale din judetOrientarea noastra permanenta pentru dezvoltarea serviciilor se reflecta in prezenta de autospeciale performante si diversificate, putand efectua in cel mai scurt timp atat tractari auto, cat si tractari utilaje, tractari agabaritice, transport tractoare, tractari stivuitoare, tractari nacele si multe alte transporturi atipice.

Cu un dispecerat tractari non stop, procedura este simpla: dvs ne sunati si noi intervenim!

De ce sa alegi serviciile ALOTRACTARI.ro de tractari auto si asistenta rutiera Bucuresti?

 • Transparenta: Pretul comunicat la telefon inainte de interventie este pretul final pe care il vei plati. Fara costuri ascunse, fara comisioane!
 • Promptitudine:Intervenim oriunde pe raza Bucurestiului in maxim 30 de minute! Principalul nostru obiectiv este acela de a va pune inapoi in miscare in cel mai scurt timp posibil! Gata cu timpul pierdut!
 • Tarife scazute: Unul dintre factorii de selectie a partenerilor nostri locali care ofera servicii de tractari auto si asistenta rutiera pe raza Bucurestiului este tariful perceput. Cautati tractari ieftine? Noi va garantam preturi competitive!
 • Calitate: Alt factor important de selectie a firmelor de tractari auto dinBucuresti este calitatea serviciilor. Punem accent pe feedback-urile clientilor si avem grija sa listam doar partenerii care confera profesionalism in prestarea serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera. In sensul acesta avem rubrica in care puteti acorda calificativ fiecarui partener. Cu noi poti fi sigur ca masina ta este in siguranta!
 • Varietate: Multitudinea firmelor de tractari auto si asistenta rutiera din Bucuresti, cat si gama larga de vehicule de interventie a acestora garanteaza promptitudine si rapiditate in orice fel de situatie, fie ca este vorba despre automobile mici, autoutilitare sau camioane. Suntem pregatiti pentru orice!