Termeni si conditii

 

Definitia si Proprietarul 404 LABS AGENCY si www.alotractari.ro
Alotractari este un site prezent pe domeniul  www.alotractari.ro inregitrat la ROTLD in 2012, avand ca scop facilitarea activitatii de tractari auto si asistenta rutiera. Proprietarul platformei alotractari.ro este 404 LABS AGENCY SRL , J40/3156/2014, CUI32922157, reprezentata de Vlad Savescu in calitate de administrator. Date de contact: [email protected]Membru furnizor al platformei www.alotractari.ro, este persoana fizica sau juridica, care dispune de minim o autospeciala pentru interventii auto, si care decide sa isi promoveze serviciile in cadrul portalului Alotractari.

Membrii beneficiari ai platformei Alotractari.ro sunt diversele persoane fizice sau juridice care decid sa foloseasca serviciile de tractari auto sau asistenta rutiera puse la dispozitie de membrii furnizori ai platformei.

Alotractari.ro are rolul strict de a face conexiunea intre cerere si oferta. Alotractari.ro nu este raspunzator pentru eventualele probleme aparute in momentul efectuarii operatiunii de tractare sau asistenta rutiera, facute de oricare dintre furnizorii afisati in platforma alotractari.ro.
Drepturile si obligatiile membrilor/partenerilor
Pentru a deveni Membru furnizor, o persoana fizica sau  juridica romana trebuie sa completeze formularul pentru parteneri din pagina de contact a siteului alotractari.ro, urmand ca un reprezentant al Portalului alotractari.ro sa ia legatura cu acesta pentru a prezenta termenii si conditiile eventualei colaborari.

Pentru a putea fi afisat in pagina detalii parteneri, membrii furnizori trebuie sa achite una dintre formele de Abonament. Sumele platite de Membrii furnizori nu sunt returnabile decat in situatia in care site-ul nu este online mai mult de 48 de ore consecutive pe perioada platita de cei in cauza.

Membrii furnizori au obligatia nedivulgarii catre terti a informatiilor la care au acces prin calitatea de membru Alotractari.ro

Este interzisa preluarea si reproducerea informatiilor de pe alotractari.ro
Raspunderea pentru toate datele furnizate catre alotractari.ro sau pentru informatiile publicate de catre adminii alotractari.ro, revine in totalitate autorilor lor.
Drepturile si obligatiile Proprietarului
Proprietarul are dreptul de a suspenda conturile Membrilor/partenerilor care incalca prezentul regulament.

Proprietarul se obliga sa mentina on-line site-ul cu exceptia intreruperilor neprevazute de natura tehnica cauzate de furnizorul de servicii de gazduire web.

Proprietarul nu raspunde in nicio imprejurare in raport cu datele sau informatiile furnizate de partenerii alotractari.ro.

Proprietarul alotractari.ro isi rezerva dreptul de a de a suspenda afisarea  partenerilor in platforma, in cazul in care acestia ofera informatii false cu privire la flota de autospeciale pe care o detin, suprataxeaza clientii, nu au o atitudine profesionista fata de clientii portalului alotractari.Sumele platite de persoanele juridice sau fizice in cauza nu vor fi returnate.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a sterge informatiile false publicate de membri parteneri, fara atentionare prealabila.

Comunicarea dintre Proprietar si Membrii alotractari.ro se face prin email sau telefonic.
Modificarea regulamentului
Modificarea regulilor de utilizare. Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat site-ul, Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare fara a contraveni legilor romanesti in vigoare.