Ai nevoie de asistenta rutiera? Cheama o echipa de tractari auto

De-a lungul timpului, ca sofer, te poti confrunta cu foarte multe situatii neasteptate in care poti avea nevoie de servicii de asistenta rutiera, motiv pentru care trebuie sa fii intotdeauna pregatit. De exemplu, daca autoturismul personal se defecteaza, nu mai porneste sau, pur si simplu, ramai fara curent la baterie, trebuie sa iei in considerare posibilitatea de a chema la fata locului o echipa de profesionisti de la o companie de tractari auto. In acest fel, te asiguri ca ai parte de cele mai bune servicii si ca, ulterior, iti poti continua drumul linistit. Daca nu ai mai apelat niciodata la o astfel de companie, randurile de mai jos iti vin in ajutor!

Primul pas pe care trebuie sa il faci: pastreaza-ti calmul

Indiferent de locul in care trebuia sa ajungi atunci cand ai ramas cu masina pe marginea drumului, trebuie sa fii constient de faptul ca siguranta ta, a pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic este mai importanta decat orice intalnire sau orice vacanta. Este recomandat sa iti pastrezi calmul si sa nu te sperii, indiferent unde ti se strica masina: in Bucuresti, in alt oras sau oriunde in tara. Daca ai probleme tehnice in mijlocul iernii, incearca sa gasesti un loc in care sa te refugiezi si din care sa procuri apa si alimente.

Contacteaza echipa de asistenta rutiera

asistenta rutiera

Al doilea pas pe care trebuie sa il faci in momente de criza este sa suni la o firma specializata de tractari, care iti poate oferi sprijinul necesar. Accesand site-ul companiei Alotractari.ro, vei descoperi in doar cateva secunde la ce distanta se afla cea mai apropiata echipa si in cat timp poate veni la fata locului, pentru a iti oferi asistenta rutiera.

Daca vrei sa discuti telefonic cu cineva, suna la numarul pe care il ai disponibil pe site-ul firmei si, in acest fel, poti transmite operatorilor locatia in care te afli si problema pe care o ai, urmand ca, nu mult dupa aceea, sa beneficiezi de serviciile necesare pentru a-ti continua drumul. In plus, ai la dispozitie si un formular online, unde poti mentiona cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stie specialistii in domeniul auto, astfel incat sa iti vina in ajutor cat mai repede si mai eficient.

Un scurt istoric al autoturismului

Ajunsa la fata locului, echipa de la compania de tractari are nevoie de cateva informatii referitoare la istoricul masinii. In acest fel, specialistii pot afla aspecte importante, care sa le serveasca in procesul de reparatie. In cazul in care defectiunea tehnica este una minora, reprezentantii companiei se pot ocupa de reparatii pe loc, insa, daca autoturismul are nevoie de reparatii mai complexe, atunci trebuie transportat la cel mai apropiat service.