Defectiuni la masina? Apeleaza la o firma de tractari masini

Atunci cand esti sofer, te poti confrunta cu foarte multe tipuri de situatii neplacute. Important este sa stii cum sa le gestionezi, pentru a putea ajunge la destinatie in siguranta sau sa stii cand sa apelezi la o firma de tractari masini. Citind randurile ce urmeaza, poti descoperi informatii importante despre ce trebuie sa faci atunci cand esti la drum lung si masina nu iti mai porneste.

Fii atent la semnele pe care ti le indica masina. Fiind conducator auto, cu siguranta iti cunosti masina personala foarte bine si stii cum se comporta atunci cand totul este in regula. Daca, insa, la un moment dat auzi sunete neplacute, simti trepidatii care nu ar trebui sa existe in timp ce conduci sau, mai grav, de sub capota iese fum, inseamna ca trebuie sa iei masuri cat mai repede cu putinta.

Opreste pe dreapta. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa tragi pe dreapta. Nu continua drumul daca tu consideri ca ceva este in neregula, pentru ca evitand semnalele pe care ti le da masina, te expui unor riscuri inutile. Daca ai posibilitatea, opreste intr-o parcare sau intr-un spatiu de servicii, pentru a avea suficient loc la dispozitie. In caz contrar, daca esti pe autostrada, stationeaza pe banda de urgenta si pune in spatele tau triunghiul reflectorizant, care sa indice si celorlalti participanti la trafic faptul ca masina are probleme tehnice.

Pastreaza-ti calmul. In cazul in care masina nu mai porneste, important este sa iti pastrezi calmul. Doar asa vei putea lua cele mai bune decizii. Indiferent unde trebuia sa ajungi, tine minte ca siguranta ta, dar si a pasagerilor este vitala, in detrimentul oricarei intalniri sau a vacantei in care ai plecat. Pune sanatatea pe primul loc si lasa orice altceva deoparte.

Tractari masini | tractari auto non-stop | Alotractari.ro

tractari masini

Suna la o firma de tractari auto non-stop. Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este sa suni la o companie specializata. Cere ajutor din partea unor persoane care sunt instruite in domeniul auto si care te vor putea ajuta in cel mai scurt timp. Avand in vedere ca probleme auto pot aparea la orice ora din zi sau noapte, cel mai bine este sa optezi pentru serviciile unei firme care iti raspunde oricand.

Asteapta reprezentantii firmei de tractari masini. In urma apelului la firma de tractari, reprezentantii acesteia iti vor comunica in cat timp pot ajunge specialistii la tine. Asigura-te ca astepti linistit. Ai putea, de asemenea sa gasesti un loc in apropiere din care sa cumperi hrana si apa, mai ales daca te afli in afara orasului si nu poti ajunge acasa curand.