Viitorul serviciilor de asistenta rutiera

Din ce in ce mai multi conducatori auto se vad in situatia de a apela la serviciile de asistenta rutiera. Cu siguranta te-ai aflat la un moment dat in impas pe sosea si nu ai stiut la cine sa apelezi sau ce sa faci, poate nu ai avut indemanarea sau cunostintele necesare de a schimba o roata, de a umbla la o piesa auto, de a incarca o baterie, sau de a face alte lucruri importante pentru a porni din nou la drum in siguranta.

Posibilitatea de a apela la servicii de asistenta rutiera non-stop de calitate precum cele oferite de Alotractari.ro este principalul motiv pentru care soferii se simt mult mai siguri pe ei atunci cand pleaca la drum si au certitudinea ca, indiferent ce s-ar intampla, le va fi rezolvata problema.

 

Ce inseamna asistenta rutiera si cum ajuta soferii?


Serviciile de asistenta rutiera sunt asigurate conducatorilor auto care se afla in impas pe soselele Romaniei. Cand este cazul sa apelezi la aceste servicii?

  • atunci cand te afli pe sosea, ai pana la cauciuc si nu stii sa schimbi roata;
  • atunci cand ai alimentat folosind combustibilul gresit
  • atunci cand ai ramas in pana de combustibil si nu vrei sa ceri ajutorul celorlalti participanti la trafic si nu esti in apropierea unei benzinarii;
  • atunci cand s-a descarcat bateria masinii;
  • atunci cand au aparut mici defectiuni electrice sau mecanice la autovehicul;
  • atunci cand este nevoie de servicii de tractare.

Cu alte cuvinte, serviciile de asistenta rutiera sunt menite sa ajute conducatorii auto sa isi rezolve problemele ce apar pe parcurs, sa le permita sa se deplaseze in continuare in conditii de maxima siguranta si chiar pentru depistarea unei probleme care necesita depanare in cadrul unui service autorizat.

In cazul in care serviciile de asistenta rutiera nu sunt suficiente, se poate apela la servicii de tractari auto pana la domiciliul conducatorilor, pana la cel mai apropiat service, cu posibilitatea inchirierii unei masini pe perioada depanarii.

Asistenta rutiera non-stop | servicii de tractare | Alotractari.ro

asistenta rutiera

In viitor, se preconizeaza ca specialistii in asistenta rutiera sa poata asigura mult mai multe servicii “pe drum”, cum ar fi incheierea unei asigurari auto in regim de urgenta pentru cei care au uitat sa faca acest lucru si doresc sa circule in conditii de maxima siguranta.

Inainte de a apela la serviciile de asistenta rutiera, este important ca respectivii conducatori auto sa specifice si motivul pentru care cheama echipa si defectiunea la care membrii acesteia trebuie sa se astepte.

Mai multe informatii pe //ro.wikipedia.org/wiki/Asisten%C8%9B%C4%83_rutier%C4%83