Servicii de care poti beneficia cand apelezi la Alo Tractari

Fiind sofer, esti obligat sa te confrunti cu diferite situatii, incepand cu traficul infernal la ore de varf si pana la defectiuni tehnice, atunci cand, de exemplu, nu iti mai porneste masina. Pentru ca meriti sa fii intotdeauna un participant la trafic pentru care siguranta este pe primul loc, ai la dispozitie o gama larga de servicii din partea celei mai bune firme de tractari auto. Citind randurile urmatoare, vei descoperi cum te poate ajuta echipa de specialisti Alo Tractari atunci cand autoturismul tau da semne ca ceva este in neregula!

Incarcarea bateriei

Indiferent cat de des verifici consumabilele de la masina, nu este exclus ca intr-o zi sa realizezi ca ai ramas fara curent la bateria auto. Daca ajungi in aceasta situatie, este recomandat sa apelezi la o echipa de profesionisti, care te va ajuta sa iti incarci bateria, in loc sa incerci sa repari situatia singur. Ulterior, poti merge la un magazin de piese si consumabile auto pentru a-ti achizitiona o noua baterie si pentru a putea circula in conditii de siguranta si confort.

Portiere blocate

Portiera de la sofer s-a defectat? Sau una dintre celelalte trei usi ale masinii? Inseamna ca trebuie sa lasi reparatia pe mana celor de la ALO TRACTARI, intrucat ei dispun nu doar de cunostintele necesare pentru a rezolva situatia, ci si de instrumentele potrivite in astfel de cazuri. Cu siguranta nu iti doresti sa fii nevoit sa cobori din masina prin dreapta ori de cate ori vrei sa te dai jos din autoturismul personal. Alege sa rezolvi problema in loc sa o amani, indiferent unde ti se intampla sa ramai cu portiera blocata: in Bucuresti sau oriunde altundeva in tara.

Tractari auto | Alo Tractari

alo tractari

Tractari in conditii sigure

Nu in ultimul rand, un alt tip de serviciu de care te poti bucura cand apelezi la Alo Tractari este, bineinteles, cel de tractare. Daca ai fost implicat intr-un accident auto, iar masina ta trebuie dusa la un service, inseamna ca ai nevoie de o platforma bine dotata, cu ajutorul careia autoturismul sa iti fie transportat in cele mai sigure conditii pana la destinatia dorita. In acelasi timp, tractarea este un serviciul ideal, care te scuteste de griji atunci cand, din pacate, masina ta nu mai porneste, iar specialistii nu pot sa o repare pe loc.

Sursa foto: pixabay.com