Alotractari.ro - cel mai rapid serviciu de tractari auto

Alotractari.ro – cel mai rapid serviciu de tractari auto

Cauzele pentru care se defectează autoturismele, neputand sa iti mai asigure deplasarea in conditii de siguranta, sunt multiple: o defectiune brusca aparuta la sistemul de directie sau de franare, un senzor defect ce nu-ti mai permite continuarea drumului, un accident care a produs avarii serioase sau chiar o pana a anvelopei pe care nu ai cu ce sa o inlocuiesti sau nu stii cum sa o faci. Se intampla frecvent, in special din cauza gropilor si a traficului aglomerat din Bucuresti dar si din tara, situatii in care este indicat sa apelezi la cel mai rapid serviciu de tractari auto din Romania.

In cazul in care ai fost implicat intr-un accident de circulatie, asigura-te in primul rand ca nu este nimeni ranit si apoi asteapta un echipaj de politie, fara a incerca sa modifici pozitia masinii, pentru ca acestia sa poata stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Abia dupa ce s-au efectuat toate constatarile, te poti gandi cum sa ajungi acasa.

Profesionist sau incepator, orice sofer a trecut la un moment dat printr-o problema pe care nu a stiut sa o rezolve. Pentru astfel de cazuri au fost concepute serviciile de tractari auto, indispensabile soferilor care au nevoie de ajutor in trafic!

Aceste servicii sunt oferite si de Alotractari.rocompania de tractari auto in Bucuresti, dar si in tara, gratie partenerilor de incredere, pe care te poti baza la orice ora din zi si din noapte, indiferent de problema aparuta.

Ce trebuie sa faci daca ai nevoie de ajutor?

tractari auto romania

Contactezi echipa de interventie, iar in urma unei discutii telefonice cu specialistii nostri, vei gasi solutia optima pentru problema pe care o intampina masina ta. In maxim 30 de minute, o autospeciala va veni in locul indicat de tine, pregatita cu profesionisti in constatarea defectiunilor si cu tot ceea ce este necesar pentru a te scoate din impas. Daca este cazul, puteti decide tractarea masinii in cel mai apropiat service auto, in service-ul nostru sau intr-unul dintre service-urile partenere. Bonus, daca alegi sa iti repari masina in service-ul nostru sau intr-unul dintre service-urile partenere, primesti un discount intre 50-100% pentru tractarea auto!

Tractari auto | Alotractari.ro

tractari auto

Echipa AloTractari este in topul firmelor de tractari auto din Romania, datorita costurilor mici (calculate corect in functie de greutatea masinii si a numarului de kilometri), a rapiditatii si eficacitatii cu care iti sarim in ajutor. Gasim impreuna cu tine cea mai buna solutie, pentru a remedia problema aparuta.

Iti poti calcula singur costul tractarii pe site si iti poti face o programare, daca nu ai o urgenta, la un pret mult mai mic fata de pretul listei.

Transparenta, siguranta, profesionalism si preturi minime doar la AloTractari!