Tractari Auto - Cum să procedezi în caz de accident? - AloTractari

Tractari Auto – Cum să procedezi în caz de accident?

Nimeni nu-și dorește să fie victima unui accident rutier. Este un lucru firesc. Cu toate astea, însă, accidentele nu pot fi mereu evitate. Datoria fiecăruia dintre noi este să știm cum să procedăm în cazul unuia în care suntem implicați si avem nevoie de servicii de tractari auto.

Începem cu cea mai gravă situație, în care există vătămări corporale. În acest caz, primul lucru care trebuie făcut este să sunați la 112, să comunicați adresa la care a avut loc accidentul și să solicitați câte un echipaj al Salvării și al Poliției. Un alt lucru important de care trebuie să țineți cont, este să nu modificați poziția mașinii. Astfel, veți permite echipajului Poliției să facă măsurătorile necesare stabilirii condițiilor în care a fost produs accidentul.

Dacă, însă, nu există vătămări corporale, trebuie să cădeți de acord cu celălalt șofer implicat în incident asupra condițiilor în care a fost produs accidentul. De îndată ce ați stabilit vinovatul, încercați să identificați martorii la accident și completați-le numele pe formularul de constatare amiabilă, în căsuța cu numărul 5. Apoi, completați una dintre cele două secțiuni are formularului (fie Vehicul A, fie Vehicul B) și dați-i celuilalt conducător să completeze cealaltă secțiune. După ce ați completat cele două secțiuni, realizați o singură schiță a accidentului, împreună cu celălalt șofer.

Un pas important și necesar, este acela în care verificați ca datele din actele celuilalt șofer să fie corect completate pe formular. Oferiți, la rândul dvs., actele celuilalt șofer, pentru a verifica și el corectitudinea datelor dvs. Astfel, veți evita neplăceri ulterioare.

Păstrați oricare dintre cele două exemplare ale formulalului: nu contează dacă este originalul sau copia. Singura mențiune este aceea că nu trebuie să completați ulterior nimic pe exemplarul pe care l-ați păstrat.

Tractari Auto

În final, după ce ați terminat toate procedurile, dacă avariile nu permit deplasarea, apelați la o companie de tractari auto, care să vă transporte mașina fie la service, fie în locația pe care o doriți. Puteți găsi o companie serioasă de tractari auto non-stop chiar pe site-ul Alotractari.ro.