Tendinte in industria auto in 2020

Iti place sa sofezi si te intrebi ce tendinte exista in industria auto in 2020? Esti curios la ce te poti astepta si care sunt transformarile in acest plan? Cauti un raspuns cu privire la ce schimbari va suferi piata de profil in acest an?

Trebuie sa stii ca parcul auto al Europei ar putea sa scada de la 280 de milioane la 200 de milioane de autovehicule, iar parcul auto al Chinei va scadea semnificativ o data cu criza prin care a trecut aceasta tara.

Masinile electrice si masinile autonome sunt cele care accelereaza aceasta schimbare, catre ride sharing, catre popularizarea autovehiculelor electrice si avansul puternic al dezvoltarii masinilor autonome. Pana in 2030 se preconizeaza ca 55% din totalul de masini noi ar putea fi electrice, in timp ce motoarele conventionale vor iesi de pe piata. Evolutiile pietei auto sunt prevazute sa se petreaca in mare parte in Europa si in SUA, in paralel.

Industria auto in 2020 si pe viitor

Traficul auto se schimba in mod dramatic, astfel incat se preconizeaza ca din ce in ce mai putini conducatori auto vor fi si proprietari. Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre conceptul rent a car si car sharing, iar traficul la nivel individual se dezvolta masiv.

Un lucru este sigur, echipa Alotractari.ro va fi mereu pregatita sa va ofere cele mai prompte servicii de tractari auto non-stop cand aveti nevoie.

Se ia in calcul si o crestere anuala cu o treime a inmatricularilor de masini noi in Europa care aduce un surplus de peste 24 de milioane de masini pe strazi pana in anul 2030, fiind singurul mod de a compensa uzura masinilor in urma utilizarii in concepte de ride sharing.

Tractari auto non-stop | Alotractari.ro

industria auto in 2020

 

Este de dorit ca toate costurile de monitorizare si emisiile de dioxid de carbon sa scada in mod substantial datorita producerii si folosirii masinilor electrice, calitatea aerului fiind astfel cu mult imbunatatita, iar incalzirea globala diminuata.

In plus, tendintele viitoare in industria auto presupun adevarate scenarii SF, cu posibilitatea comunicarii vehicle to vehicle, posibilitatea folosirii senzorilor inteligenti si aparitia masinilor care ruleaza singure, fara sofer.

Producatorii de masini folosesc deja sisteme de autoparcare, iar printre acestia enumeram Audi, Honda, Ford si Volvo.

Mai multe informatii pe
//ro.wikipedia.org/wiki/Industria_automobilistic%C4%83