Cand poti avea nevoie de tractari auto?

Persoanele care apeleaza la tractari auto apreciaza de cele mai multe ori promptitudinea cu care se realizeaza tractarea sau remorcarea vehiculului. Sunt mai multe situatii in care se poate apela cu incredere la servicii de tractari, aceasta fiind varianta optima.

Tractari auto in cazul in care masina a parasit partea carosabila

Din diverse motive, masina poate iesi de pe carosabil si in multe situatii este foarte posibil ca soferul sa nu o poata aduce inapoi singur. O varianta abordata in sensul acesta este solicitarea ajutorului din partea celorlalti participanti la trafic, ceea ce se poate dovedi o decizie deloc inteleapta. O masina trasa pe teren accidentant de catre persoane neavizate poate fi avariata necesitand mai multe reparatii costisitoare ulterior. La final, pretul poate fi mai mare decat cel platit pentru tractari.

Tractari auto pentru accidente offroad

Soferii de offroad pot apela la AloTractari.ro pentru a ajunge cu masina inapoi in siguranta atunci cand au probleme pe traseu. Sunt numeroase situatii in care o masina poate ramane impotmolita, caz in care se apeleaza adesea la serviciile de tractare. Este recomandat ca in aceste situatii, soferii sa nu isi puna viata in pericol incercand sa iasa singuri din situatia in care se afla. Multe drumuri sunt marginite de prapastii si rasturnarea poate fi iminenta. Este important ca fiecare persoana din autoturism sa ramana in siguranta.

Asistenta rutiera| tractari auto | Alotractari.ro

tractari auto

Avarii subite ale masinii

Uneori masina poate sa se opreasca si sa nu o mai poti porni cand te afli in trafic. Acesta este unul dintre cele mai comune motive pentru care foarte multi soferi apeleaza la tractari auto. Este lesne de inteles ca in momentul in care vehiculul ramane in strada, banda pe care o blocheaza trebuie degajata iar soferul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a duce masina in service, motiv pentru care sunt solicitate serviciile de tractari auto.

Tractarea autoturismelor dupa un accident

In urma accidentelor este mai bine sa se evite conducerea vehiculului pentru ca acesta poate avea probleme serioase. Cea mai buna varianta este contactarea unei firme de tractari auto, astfel incat masina sa ajunga in siguranta in service, cu riscuri minime. Specialistii in tractari stiu exact ce anume trebuie sa faca si cum sa preia masina astfel incat sa nu apara daune suplimentare sau defectiuni.

Mai multe informatii pe //ro.wikipedia.org/wiki/Asisten%C8%9B%C4%83_rutier%C4%83