Carligul de remorcare – tractari masini in Bucuresti

Unul dintre cele mai utilizate accesorii ale unei masini este carligul de remorcare. Acesta a aparut pentru prima data in 1934 si este unul dintre cei mai buni prieteni ai conducatorului auto in momentul in care acesta are nevoie de o firma de tractari. Specialistii de la tractari masini in Bucuresti explica importanta acestui carlig de remorcare si de ce este bine ca masinile sa il aiba.

Importanta carligului de remorcare in cazul tractarilor auto

Pe langa faptul ca acest carlig poate fi folosit, asa cum spune si numele sau, atunci cand masina are nevoie de tractare auto, in realitate sunt mai multe moduri interesante in care poate fi folosit chiar si atunci cand masina nu are niciun fel de problema.

Carligul auto poate fi folosit pentru a monta suportul de bicicleta

Persoanele care prefera sa ia bicicletele in calatorii, stiu deja cele doua metode foarte sigure de a face asta. Bicicleta poate fi pusa pe plafon sau in spatele masinii, in ambele cazuri fiind utilizate suporturi pentru biciclete. Metoda prin care bicicleta este pusa in spate este cea mai recomandata pentru ca suportul este foarte usor de montat, astfel incat bicicleta sa stea in siguranta. De asemenea, aceasta metoda ajuta ca aerodinamica sa nu aiba de suferit si ca soferul sa nu isi faca griji ca nu are loc sa treaca pe sub poduri sau elemente constructive joase.

Carligul de remorcare nu trebuie sa fie omologat

Foarte multe soferi evita sa isi puna un astfel de carlig in ideea in care se considera gresit ca el trebuie sa fie omologat. In realitate, imediat dupa comanda si primire, el poate fi montat in conformitate cu recomandarile primite sau cu ajutorul unui service specializat si poate fi utilizat fara sa existe ingrijorari cu privire la anumite prevederi legale in sensul acesta.

Tractari masini in Bucuresti | tractari auto | Alotractari.ro

tractari masini in Bucuresti

Cu ajutorul carligului de remorcare se poate tracta o remorca

Persoanele care vor sa tracteze o remorca inclusa in categoria B ar trebui sa o ataseze de carligul de remorcare. Fiecare sofer are voie sa conduca o masina cu remorca, insa este necesar sa se respecte o conditie importanta. Masa totala pe care remorca o are alaturi de masa masinii nu au voie sa depaseasca patru tone.

Deci, pe langa faptul ca acest carlig este extrem de util atunci cand masina este remorcata, poate gasi si alte utilizari practice si interesante.

Deci, pe langa faptul ca acest carlig este extrem de util atunci cand masina este remorcata, poate gasi si alte utilizari practice si interesante.

Mai multe informatii pe //ro.wikipedia.org/wiki/Asisten%C8%9B%C4%83_rutier%C4%83