Cel mai bun serviciu de tractari auto si asistenta rutiera

Desi nu ti s-a intamplat sa ai nevoie de asistenta rutiera, probabilitatea de a te confrunta cu o pana sau cu o defectiune la motor este destul de mare. Cateva minute de cercetare prealabila, pe care le poti trece in contul actiunilor prin care preintampini situtii neplacute, te pot salva de ore bune de stres.

Presupunand ca masina ti s-a oprit undeva, departe de oras, si nu o mai poti porni nicicum, ar trebui sa ai deja pregatita solutia – numarul de telefon al firmei care asigura servicii de tractare auto cu acoperire nationala, 021.9936 – AloTractari.ro – prietenul tau din trafic.

Am vorbit despre o cercetare prealabila. Prin urmare este necesar sa continuam cu intelegerea mai exacta a semnificatiei termenilor care ne intereseaza:

  • tractare auto: punerea in miscare a autovehiculului cu ajutorul unei legaturi flexibile omologate, cu respectarea articolelor 153-154-155-156- 157 din Codul Rutier; Concret spus, transportul autovehiculului avariat catre o unitate reparatoare. In cazul nostru, poate fi vorba despre service-uri din reteaua AloTractari sau un alt service pe care il preferi;
  • asistenta rutiera: cuprinde o serie de servicii pe care o firma de profil ar trebui sa le poata asigura. In linii mari este vorba despre: informare si consiliere, rezolvarea defectiunilor la locul in care autovehiculul a ramas in trafic (daca este posibil), autoturism de schimb, pentru perioada in care autoturismul personal nu poate fi utilizat;

Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera non-stop

asistenta rutiera

Autoturismul cu care te deplasezi nu-si va alege un anumit moment din zi in care sa se opreasca in drum si sa nu mai porneasca. Pe de alta parte, dar in aceeasi idee, nici accidentele rutiere nu au loc doar pe timpul zilei, foarte multe intamplandu-se noaptea. Prin urmare, este esential sa ai la indemana un numar de telefon la care sa poti suna la orice ora din zi si din noapte, iar firma la care suni sa se poata deplasa in cel mai scurt timp la locul in care te afli. In concluzie, este foarte important sa poti avea acces la servicii detractari auto non-stop.

AloTractari.ro poate tracta orice tip de autovehicul

Considerand ca sofezi o masina cu gabarit mare, este important sa te asiguri ca firma al carui contact il ai o poate tracta daca va fi necesar. Prin urmare, trebuie sa gasesti o firma de tractari care detine platforme capabile sa suporte si greutati mari.

Asiguram servicii impecabile de asistenta rutiera

Se poate intampla ca masina sa ti se opreasca in drum din cauze minore, dar sa nu le poti rezolva pentru ca nu ai piese de schimb la tine, nu ai de unde sa cumperi combustibil din locul in care te afli sau nu te pricepi sa rezolvi defectiunea care a aparut. Simplu de inteles ca apeland la o firma care ofera si servicii de asistenta rutiera problemele se pot rezolva imediat, in astfel de cazuri, si autovehiculul poate fi repus in trafic in cel mai scurt timp.

Nu in ultimul rand, AloTractari.ro practica tarife corecte si transparente

Trebuie sa gasesti o firma care ofera tarife fixe pe kilometru, pentru ca in cazul in care vei avea nevoie sa platesti un pret corect.

Toate punctele de mai sus sunt bifate de catre firma AloTractari, astfel incat aceasta poate deveni partenerul de incredere cand pornesti la drum.

Facandu-ti lectiile inainte sa apara nevoia de a apela la serviciile de specialitate vei reusi sa gestionezi optim situatia si sa reduci din stresul generat de o astfel de situatie!